Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Clareeeta

21. 5. 2012 10:56
Krásný začátek prázdnin

FFko po dlouhá léta patřilo k mým klasickým začátkům prázdnin. Trvalo mi to až do čtvrtého ročníku na vysoké. Pak se nám nějak rozpadla parta a přestali jsme všichni jezdit. Ale doufám, že se tam zase jednou podívám. Chotěboř je úžasné městečko a je opravdu neskutečně krásné aspoň na pár dní v roce zapomenout na tu všední realitu a zcela normálně přijmout fakt, že banda skřetů chlastá ve Velkejch Vočích pivo a o půlnoci se tlupa bosých maníků vydá na cestu k velké zářivé barvyměnící kouli.

A co víc - děti a mládež mohou s klidným svědomím po prázdninách tvrdit, že část července dobrovolně trávily ve škole! ;-DR^

3 0
možnosti
MB

MontyB

22. 5. 2012 6:38
Re: Krásný začátek prázdnin

Myslím, že můžeš klidně přijet i bez nějaké party. Já napoprvé přijel téměř na blind s tím, že jsem znal pár vrátkařů a nebyl žádný problém se za den seznámit s několika desítkami osob (schválně neříkám lidí).

A já bych tě tam určitě zase někdy rád taky potkal navíc :-)

Festival Fantazie opravdu funguje prakticky pro každého kdo nechce a nebere svět příliš vážně a chce se bavit a není problém přisednout k někomu a zapojit se do konverzace.

1 0
možnosti
PJ

Hellmoon

21. 5. 2012 9:57
Chtělo by to ty fotky

nějak se mi nezobrazují

0 0
možnosti
AA

Ara01

21. 5. 2012 10:22
Re: Chtělo by to ty fotky

hm já je vidím v pořádku všechny obrázky...

Zkuste znova načíst stránku- kliknout na F5, vyzkoušejte jestli na jiných stránkách se vám obrázky zobrazují, možná jste omylem vypnul zobrazování obrázků v prohlížeči. Je rovněž možné že máte momentální problém s připojením... moc pomalé a proto se obrázky nenačtou.. pak stačí počkat nebo se znova připojit k netu..

1 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Studentka žurnalistiky FSS MU a naivní idealistka. Zajímá se o fungování lidské společnosti, mezilidské vztahy všeho druhu a nejrůznější člověčí libůstky. Mým snem je rozložit společnost na prvočísla, podívat se, jak pracuje, a potom ji zase složit dohromady.